Kontorutleie

dir_kont_3Gode kontorlokaler i tradisjonsrikt industrimiljø leies ut

Administrasjonsbygget til Norske Skog Skogn på Fiborgtangen var i mange år hovedkvarteret for konsernet Norske Skogindustrier ASA. I de senere år har mange av funksjonene blitt flyttet ut og rasjonalisert, slik at det nå er store arealer i huset som er tilgjengelig for utleie. Utleieforholdene administreres gjennom Fiborgtangen Næringspark.

Attraktiv beliggenhet og utbygd infrastruktur

Fiborgtangen ligger like ved E6 på Skogn, og har jernbane i nærheten. Parkeringsplass ligger like utenfor administrasjonsbygget. Følgende tjenestetilbud er allerede på plass i næringsparken:

  • Kantine med cateringkant_4
  • Møteromsutleie med servering
  • Regnskapstjenester
  • Økonomirådgiving
  • IT installasjon og drift
  • Bygningstjenester

 

Fleksible kontorløsninger

kont_2vind_3

Vi kan tilby små og større kontorer, med plass for fra 1 og opp til 6 – 8 arbeidsplasser. Standarden og prisnivået på lokalene er variert. Alle kontor holder grei, funksjonell standard, og noen er oppgradert i de senere år. Utleiekontorene befinner seg i 4. og 5. etasje, og har utsikt mot industriområdet eller mot sjøen.

Noen av kontorene er utstyrt med eldre kontormøbler, mens andre er tomme. Eksisterende møblering kan inngå i utleieavtalene.

Vi ønsker oss et allsidig miljø fylt med bedrifter i forskjellige bransjer i Fiborgtangen Næringspark. Både etablerte bedrifter og nystartede gründerforetak ønskes derfor velkommen.

 

Ta kontakt for nærmere informasjon og avtale om omvisning.

kont_3vind_1

 

 

 

 

 

 

 

kont_4vind_1

 

 

 

 

 

 

 

 

kont_5vind_3

 

 

 

 

 

 

 

kont_5vind_6

 

 

 

 

 

 

 

ekstra_lok_1

 

 

 

 

 

 

 

ekstra_lok_3