Folla Tech etablert i Fiborgtangen Næringspark

HT Folla Tech

Folla Tech er et industriserviceselskap med verksteder lokalisert i Follafoss i Norge og Motala i Sverige. Håvard Tangstad flyttet i januar 2015 inn i fjerde etasje i Fiborgtangen Næringspark. Folla Tech utvider området mot Levanger og Verdal og i den forbindelse vil Håvard ha kontordag på Skogn en dag i uka. Folla Tech utfører konkrete oppdrag/prosjekter ute hos kundene og renoverer maskiner i egne verksteder. Datterselskapet i Sverige har ansatte som følger opp serviceavtaler på papirfabrikker i Sverige. Et av hovedområdene er mobil maskinering og mobil termisk sprøyting. Folla Tech tilbyr overhaling, oppgradering og modifisering av produksjonsutstyr. Mange oppdrag på renovering av vakumpumper, opptil 14 tonn. Folla Tech leverer reservedeler til de fleste typer vakumpumper. De leverer nye pumper og designer, dimensjonerer og bygger komplette vakuumanlegg.   Aktiviteter i Skandinavia innenfor

  • Treforedling
  • Gruve
  • Smelteverk og metallindustri
  • Fiske- og forindustri
  • Skip og marine
  • Olje & Gass
  • Energi

Mere om Folla Tech her