Fiborgtangen Næringspark offisielt åpnet

Papirklipping på Fiborgtangen!

Onsdag 7. mai gjennomførte vi en enkel åpningsseremoni på Fiborgtangen. Mange gode krefter har bidratt i planlegging, utvikling og finansiering av næringsparken, og de fleste av våre gode hjelpere var representert. Vi hadde innlegg av Levanger-ordfører Robert Svarva, styreleder Amund Saxrud og Fylkesråd for regional utvikling Terje Sørvik.

norskeskog

Foto: Roger M. Svendsen, Levanger-Avisa

På grunn av noe ustabilt vær ble innleggene holdt i auditoriet i administrasjonsbygget. Her var det ca 35 deltagere, inkludert formannskapet i Levanger kommune som arrangerte workshop i næringsutvikling i et av møterommene som leies ut i Fiborgtangen Næringspark. Deretter beveget forsamlingen seg ut, og overvar offisiell klipping av papirbånd som en markering av åpningen.

Arrangementet ble avsluttet med en felles lunsj. Vi tror mange som møttes hadde mye å snakke om, og anser åpningen som vellykket. Vi takker alle som møtte opp for god innsats og entusiasme!

Arrangementet fikk god pressedekning, med artikler i Adresseavisen, Trønderavisa og Levangeravisa. Her er et par klipp fra NRK sin dekning av arrangementet:

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-midtnytt/dktl99050714/07-05-2014#t=3m7s

http://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-midtnytt/dktl98050714/07-05-2014#t=10s

Etter lunsj hadde Biokraft AS og Enova en egen pressekonferanse hvor tildeling av midler til Biokraft sin planlagte biogassutbygging ble lansert.